Při objednávkách nad 1500 kč poštovné zdarma!
Dárek ke každé objednávce nad 500 Kč
Mail
info@glowup.cz

Pište kdykoli

Domů / Blog

19 Jun 2020 | Daniel Kovalčík

Dárek k narozeninám pro ženu, který si navždy zapamatuje

Dárek k narozeninám pro ženu, který si navždy zapamatuje

Hledáte originální dárek k narozeninám, který si vaše drahá polovička navždy zapamatuje a zároveň jí vyčaruje úsměv na tváři? Nic, co by se nedalo splnit pomocí následujících 3 tipů na ten nej dárek k narozeninám pro ženu!

+2 EXTRA TIPY!

 

Sestavili jsme krátký, ale za to velmi zajímavý seznam právě pro vás, drazí čtenáři, a věřte, že s trochou pomoci bude dárek k narozeninám pro ženu vašeho srdce tím nejunikátnějším, jaký kdy dostala.

Zdá se, že výběr narozeninového dárku je rok od roku těžší, a milované osobě už jste zřejmě dali vše, po čem kdy toužila, že? S nekonečným počtem možností, které nám v této moderní době poskytuje internet, by mělo být hledání dárku k narozeninám hračka. Zdání však klame. Častokrát se v množství nápadů spíš ztratíme a nakonec zůstaneme úplně bezradní. Proto jsme pro vás mezi všemi „úspěch-slibujícími“ tipy vybrali 3 nejlepší! Tady jsou:

 

Inspirujte se naším seznamem!

 

1. Dárek k narozeninám vyrobený podle osobních preferencí = úspěch

Personalizovaný dar je tou nejlepší možností, co k narozeninám věnovat. Stačí se jen zamyslet, co nejvíce miluje osoba, kterou chcete obdarovat a „voilá“ –⁠ zaručeně zabodujete!

 

  • Oblíbený sekt s vlastním potiskem nebo sladkost s věnováním udělají z poměrně laciných a prvoplánových záležitostí něco srdečné a nezapomenutelné.

 

  • Pokud máte možnost do dárečku pro vaši ženu investovat o něco více, vsaďte na partnerské náramky nebo přívěsky s iniciály, které potěší každou dámu.

 

  • Z kategorie „méně klišé personalizovaných narozeninových dárečků“ můžete zvolit třeba kosmetickou taštičku s vlastním jménem a nebo vtipnou fotografii vašeho domácího mazlíčka natištěnou na ponožky, deku či polštář. Garantujeme, že vaše drahá polovička se minimálně dobře pobaví a nic z toho určitě jen tak nezapomene!

Narozeninový dárek pro ženu může být i zážitek

 

Extra tip: Jistě, mnoho lidí zbožňuje narozeniny už jen kvůli narozeninovému dortu, barevným cupcakům a o balóncích ani nemluvě. Při těchto věcech, jakoby věk ani neexistoval. Hlavně ženy si na tyto lehce infantilní záležitosti, které tuto událost dělají každým rokem o něco sladší a růžovější, potrpí. Věříte si natolik, že dokážete vaší partnerce zorganizovat nezapomenutelnou narozeninovou párty ve společnosti jejích nejlepších kamarádek? Tak hurá do toho! Tato varianta je však jen pro skutečné odvážlivce.

 

Narozeninový dárek pro ženu už nemusí být hlavolam! Čtete dál a inspirujte se, originální dárek k narozeninám máte na dosah!

 

Narozeninový dárek pro ženu v podobě párty

 

2. Buďte dárkem k narozeninám VY!

To jsme napsali trochu poeticky, ale dá se to uchopit hned několika způsoby. Ne nadarmo se říká, že tím nejlepším dárkem, který můžeme v našem uspěchaném životě darovat, je čas, protože když dáváme čas, je to doslova část našeho života, která se už nikdy nedá vrátit zpět. V moderní době, kdy žijeme více a více online, je společně strávený čas čím dál důležitější. Je to zkrátka vzácnost, a tak celou tuto myšlenku stačí jen pojmout správným způsobem! 

 

  • Rezervujte stůl v oblíbené restauraci a postarejte se o pár nezapomenutelných okamžiků se svojí láskou při dobré večeři a kvalitním víně.

 

  • Zarezervujte lístky do kina či do divadla na něco, co upřímně potěší vaši partnerku. Obětujte se a běžte klidně i na romantickou komedii, pokud víte, že jí to udělá radost. Ať je to tentokrát celé jen o ní! Uvidíte, že vás bude milovat a obdivovat ještě víc.

 

  • Vezměte si na víkend volno, odložte telefon a vypravte se vstříc novým dobrodružstvím. Vezměte partnerku na túru a nebo jí ukažte nějaké zajímavé místa, není nic krásnějšího než romantický výlet ve dvojici. Mnoho žen se dokonce shodlo, že jde o jeden z nejlepších dárků k narozeninám.

 

Narozeninový dárek je i hezké rande

 

Odborná rada nad zlato!

Někdo zbožňuje překvapení, jiný zase potřebuje jasně vědět, na co být připravený. Všichni jsme se však určitě ocitli v situaci, kdy se nám narozeninové dárky nelíbily, ale i přes to jsme předstírali opak, abychom neranili něčí city. Věříme, že nikdo z nás nechce, aby se jeho partner ocitnul ve stejné pozici, a proto si při obdarování našich drahých musíme dát pozor a dbát na jejich záliby a preference. 

 

3. Darujte krásu!

Ano, čtete správně. Proč nedarovat něco, po čem touží každá žena a dennodenně za to sama utrácí nemalé peníze a investuje do toho svůj volný čas? Už si nelámejte hlavu s otázkou – co koupit partnerce k narozeninám.

Nemusíte vědět konkrétně, která líčidla a pečující kosmetiku miluje, abyste jí vyčarovali úsměv na tváři. Překvapte ji univerzálními pomocníky, kteří nesmějí chybět v žádné dámské kabelce a nebo kosmetické taštičce, a uvidíte, že si ji tím navždy získáte!

 

Péče o pleť a ruce

Výborný příkladem kosmetického dárku jsou hydratační pleťové masky nebo krémy na ruce, které potěší mladší i straší dámy. Navíc tyto produkty můžete sehnat doslova za pár korun.

Holika Holika Maska na tvár s rozjasňujúcim efektom obohatená o vitamín C

Holika Holika – Maska na tvář s rozjasňujícím efektem obohacená o vitamín C

Maska na obličej s vitamínem C od korejské značky Holika Holika má projasňující účinek, vrací pokožce pružnost a navíc jí dodává potřebné vitamíny. Pokožku změkčuje, tonizuje a osvěžuje.

Tip: Kosmetika je také skvělým dárkem pod stromeček. S hezkou sadou kvalitních produktů zkrátka nemůžete šlápnout vedle. Prohlédněte si naše vánoční balíčky a načerpejte inspiraci!

 

Kosmetické pomůcky

Vsaďte na kosmetické pomůcky, kterých žádná žena nikdy nemá dost. Fantastický narozeninový dárek je třeba chladivý váleček, kosmetická čelenka nebo houbičky na nanášení make-upu. Všechny tyto pomůcky jsou pro každou ženu vyloženě nutností, takže pokud jí je darujete, zaručeně nešlápnete vedle.

Masážny valček na tvár

Makeup Revolution – Masážní váleček na tvář

Aktuálním trendem v péči o pleť je třeba masážní váleček, který stimuluje průtok krve a zlepšuje tak vstřebávání sér a masek. Jadeit, z kterého je roller vyrobený, vypíná pokožku. Díky tomu při pravidelném použití redukuje vrásky a jemné linky na pleti.

 

Dárková poukázka

Výborným narozeninovým dárkem pro ženu vašeho srdce, s kterým zaručeně nešlápnete vedle, je kosmetický balíček a nebo dárkový poukaz. Uvidíte, že potěšíte i ty nejnáročnější milovnice kosmetiky.

Darčeková poukážka

Dárková poukázka GLOW UP

 

Voucher na kadeřnické služby

Nechte vaši partnerku zazářit s novým střihem, barvou a nebo tip top melírem. Kupte jí jednoduše poukaz a nebo slevu na kadeřnické služby v jejím oblíbeném salónu a originální dárek pro ženu vašeho srdce je na světe!

 

Masáž

Masáží můžete svou drahou polovičku potěšit i doma, ale pokud byste jí chtěli věnovat trochu profesionálnější zážitek, nebojte se vybrat z nabídky voucherů na internetu, kde najdete opravdu nepřebernou škálu různých druhů. To, zda vyberete klasickou, thajskou a nebo terapeutickou masáž, už záleží na preferencích vaší polovičky. Směle do toho!

Narozeninový dárek v podobě masáže

Extra tip: Pokud osoba, kterou se chystáte obdarovat, má přeci jen všechno, najděte něco, co jí dělá radost a přispějte na to. Má ráda psy? Dělá dobrovolnici v neziskové organizaci? Přispějte na to, co podporuje! Existují tisíce charitativních organizací, které pomáhají dospívajícím dostat se z ulice, vyléčit rakovinu, rehabilitovat drogově závislé, bojovat za reprodukční práva žen a další.

 

Pamatujte na to, že při výběru správného daru musíte prolomit stereotypy. Místo toho, abyste vsadili na jistotu, zkuste trochu experimentovat! Běžné dary jsou nejen nudné, ale navíc dávají lidem pocit, jako byste nevyvinuli dostatečné úsilí, a to přece nechcete!

Pevně věříme, že náš seznam nejúspěšnějších darů pro ženu vás dostatečně inspiroval a máte jasno, co jí tento rok koupíte!


Další článek