Při objednávkách nad 1500 kč poštovné zdarma!
Dárek ke každé objednávce nad 500 Kč
Mail
info@glowup.cz

Pište kdykoli

Domů / Blog

11 May 2020 | Nikola Chnúriková

Denní líčení na léto: Víme, jak zazářit v každé situaci

Denní líčení na léto: Víme, jak zazářit v každé situaci

Před a po Glow skin look!
Vstupte do léta spolu s naším zářivým lookem a vytvořte si denní líčení, se kterým ohromíte v práci, ale i na večerní párty. Pomocí lichotivých, přírodních odstínů a lehkého make-upu vytvoříte přirozený a nádherně rozzářený vzhled.

Blogerka @GRWRADY exkluzivně pro vás připravila líčení, za které by se nemusela stydět nejedna hollywoodská celebrita. Podívejte se na náš jednoduchý tutoriál a vyčarujte si Glow líčení i vy.

 

Denní líčení za pár minut podle @GRWRADY


Pokud existuje jedna věc, která nikdy nevyjde z módy, je to krásná a zářivá pokožka.
Než se pustíme do samotného líčení, máme pro vás několik tipů, jak na rozzářenou pleť i bez make-upu.
 

7 důležitých pravidel pro zdravou a zářivou pleť:

  • Používejte minimálně jednou týdně rozjasňující masky.
  • Spěte minimálně 6 až 8 hodin.
  • Večer se vždy odmaľujte, Neusínejte s make-upem.
  • Během slunečných dnů se nebraňte slunečním paprskům.
  • Denně vypijte dostatek čisté vody.
  • Jezte ovoce a zeleninu.
  • Procházejte se po čerstvém vzduchu.

Pokud nemáte dostatek času či už se chystáte do práce, či do školy, perfektně vypadající pleť oceníte v každé situaci. Kruhy pod očima už budou vaší minulostí. Toto jemné denně líčení vyzdvihne vaši krásu a zvýrazní vaše rysy.


Tento look vám zabere neuvěřitelných 20 minut!

  • Aplikujte dobrou podkladovou bázi dle typu pleti. I když je vaše pokožka příliš mastná, aplikování podkladové báze pomůže při smíchání a následné aplikaci základních produktů. Po aplikaci podkladové báze nenanášejte na pleť hned make-up, počkejte 5 až 7 minut a pak naneste základní vrstvu. Neváhejte a zakryjte případné kruhy pod očima nebo skvrny korektorem.

Tip: Trápí vás kruhy pod očima? Zbavte se jich rychlým způsobem. Více se dočtete zde.

  • Vezměte si kartáček na obočí a aplikujte prášek ve směru růstu obočí. Pokud chcete, můžete do obočí přidat tužku nebo gel. Je to skutečně tak snadné - není divu, že se tato technika stává oblíbenou!

 

  • Pomocí řasenky mohou vaše oči vypadat jasnější v jednom kroku. Kartáček na řasenku jemně přetáhněte přes kořeny řas. Pokud se vaše řasy shlukují dohromady, uchopte čistou kartáček a oddělte je. Pro větší objem naneste druhou vrstvu.

 

  • Bronzer je velmi efektivní způsob, jak přidat pleti zářivost a nádech tepla. Abyste dosáhli co nejlepších výsledků, naneste bronzer na líčka, hrany čela, na špičku nosu a bradu. Hlavní myšlenkou je vytvořit vzhled jako od sluníčka, takže nanášejte bronzer krouživým pohybem, abyste se ujistili, že efekt je mimořádně přirozený.

 

  • Nezapomeňte na highlightr! Nejlepší místo pro nanášení tohoto třpytivého produktu jsou vnitřní koutky očí, lícní kosti a jemně nad horní ret. To jsou místa, kde přitáhnete světlo na svou tvář. Nenanášejte rozjasňovač přímo na akné, abyste předešli zvýraznění aknózní pleti.

 

  • Vyberte si rtěnku nebo lesk dle vašeho uvážení. Začněte uprostřed rty a barvu nanášejte směrem ven. Nezapomeňte aplikovat barvu co nejblíže k okrajům rtů, aniž jste to proháněli a vycházeli mimo linii rtu.


líčení očí, líčení tváře, lesklé rty, modrý oči

Blahopřejeme! Oficiální jste dokončili všechny kroky v našem Glow Skin looku.
Nyní už jen vše dobře zafixujte fixačním sprejem. Díky fixačnímu spreji vaše líčení vydrží po celý den i v slunečném období.

GRWRADY nám ukázala, jak si pohrát s pletí na níž se občas objeví drobné pupínky a jak tyto nedokonalosti zakrýt.

Vyzkoušejte GLOW LOOK i vy a pochlubte se nám na Instagram vaší rozzářenou fotkou! Označte nás #glowupcz a inspirujte další zákaznice.


Další článek