Při objednávkách nad 1500 kč poštovné zdarma!
Dárek ke každé objednávce nad 500 Kč
Mail
info@glowup.cz

Pište kdykoli

Domů / Blog

2 Mar 2020 | Nikola Nečedová

Jak pečovat o suchou pleť: večerní rutina se Skincare Revolution

Jak pečovat o suchou pleť: večerní rutina se Skincare Revolution

Suchá pokožka je velmi citlivá a náchylná k vráskám či šupinkám. Proto potřebujete pravidelnou hydrataci a kvalitní čištění pleti, která ji zbytečně nevysušuje. O tom, jak se o pleť starat si řekneme krok po kroku. Pouze pravidelnou péčí dosáhnete krásu vaší pleti.

Všechny produkty aplikujte na čistou a odlíčenou pleť oblíbeným odličovačem nebo micerálnou vodou.


EKOlogicky tip: TWO Odličovací tampóny Zero waste 

Heboučké kosmetické tampony z bavlněného úpletu a BIO froté, které jsou ručně šité. Odličte se, tampónek vyperete a použijete znovu. V balení je 7 kusů na každý den!

     


#krok 1 Revolution Skincare Pleťové tonikum Cica

Inspirujte se korejským rituálům krásy. Korejky mají nejkrásnější plete na světě! Pleťové tonikum s přírodními výtažky je tak dokonalým každodenním pomocníkem pro dočištění zbytků make-upu a tonizaci vaší pleti.
Po celém dni tak pleti dodáte již v prvek kroku potřebnou hydrataci.


Obrázok, na ktorom je vnútri, stena, zelenéAutomaticky generovaný popis


 

#krok 2 Revolution Skincare Sérum na pleť 3% Vitamin C

Sérum s vitamínem C, na který jste čekali! Tento antioxidant pomáhá s regenerací pokožky, zvyšuje její jas a redukuje jemné vrásky. Nepřekonatelný pomocník v péči o pleť se stane nepostradatelnou součástí vaší každodenní péče.

Pomáhá předcházet stárnutí pleti a v celkovém důsledku podporuje její obnovu. Toto sérum je ideální pro všechny typy pleti - mastnou pleť, zralou pleť či mladistvou pleť.

Doporučení: Při aplikaci sér nebo olejů dbejte na to, aby se vždy nanášely dříve než krém. Pořádně vmasírujte do pleti a následně aplikujte krém.


Obrázok, na ktorom je stena, vnútri, stôl, maléAutomaticky generovaný popis


 

#krok 3 Revolution Skincare Sérum na vrásky Wrinkle & Fine Line Reducing Serum 

Toto jemné sérum obsahuje silný peptid Matrixyl, který pomáhá stimulovat přirozenou tvorbu kolagenu v pleti. Sérum pomáhá vyhlazovat vzhled jemných vrásek a pleť tak vypadá mladistvě a odpočatě.

Doporučení: Při aplikaci sér nebo olejů dbejte na to, aby se vždy nanášely dříve než krém. Pořádně vmasírujte do pleti a následně aplikujte krém.



 

#krok 4 Revolution Skincare Krém na obličej Lightweight Hydrating GelCream

Lehký pleťový krém, který zajišťuje nepřekonatelnou hydrataci a jemnost, působí na stimulaci a růst nových buněk, tím omezuje tvorbu vrásek. Dodává pevnost a pružnost pleti, eliminuje jizvičky a malé ranky, sjednocuje tón pleti.

Vaše pleť bude po něm dokonale hydratovaná a z pravidelného používání může zlepšit celkový stav pleti. Je perfektní jako podkladový krém pod make-up.

Obrázok, na ktorom je toaletné potreby, vnútri, šálka, pleťový krémAutomaticky generovaný popis

 

# 5 Revolution Skincare Hydratační maska na obličej Hyaluronic Acid Overnight Hydrating

Tento krok opakujte 1 až 2 krát týdně.

Tato maska na obličej obsahuje mandlový olej, který regeneruje pokožku dodává jí vláčnost a hebkost. Nechte masku působit po celou noc a ráno, po probuzení důkladně smyjte všechny její zbytky a následně aplikujte krém. Tato speciální maska poskytne vaší pokožce během noci extra dávku hydratace. Netřeba to však přehánět! ☺


Další článek