Při objednávkách nad 1500 kč poštovné zdarma!
Dárek ke každé objednávce nad 500 Kč
Mail
info@glowup.cz

Pište kdykoli

Domů / Blog

29 Jan 2021 | B Zemkova

5 tipů na romantický dárek k výročí nebo na Valentýna

5 tipů na romantický dárek k výročí nebo na Valentýna

Ať už se blíží datum vašeho společného výročí, a nebo si jen nevíte rady se správným valentýnským dárkem pro ženu vašeho života, nezoufejte. Tento problém má asi většina mužů, proto jsme se vám v dnešním článku rozhodli trochu pomoci a poradit.

Pánové, skutečně není důležité, jestli za romantický dárek k výročí utratíte celý majlant, a nebo koupíte maličkost, jde o váš záměr a chuť ve významný den svoji polovičku potěšit.

Představujeme vám 5 inspirací na romantický dárek k výročí a nebo na Valentýna:

 

Romantické dárky pro ženy

 

#1 Romantický pobyt

Vyzkoušejte pobyt v centru Prahy, wellness víkend na zámku a nebo penzión na samotě. V případě, že si na něco takového můžete vyhradit více času a financí, můžete dokonce zorganizovat prodloužený víkend nebo dovolenou.

Mezi populární párové destinace patří třeba město lásky –⁠ Paříž, Benátky nebo Řím. Společně strávený čas je jednoznačně nejlepší romantický dárek pro každou ženu!

 

Dárek k výročí může být i výlet.

 

#2 Spodní prádlo

Luxusní spodní prádlo nebo hedvábná noční košilka zaručeně vyčarují úsměv na tváři nejedné ženy a zároveň potěší i pánské oko. Dbejte však především na kvalitu a pohodlnost, v obchodě si nechte poradit.

Spodní prádlo je skvělý dar k výročí, rozhodně je však vhodné také jako valentýnský dárek pro ženu. Při výběru myslete především na preference vaší drahé polovičky, nekupujte ho jen sami pro sebe.

 

Dárek k výročí - prádlo

 

#3 Kytice květů

I když květiny mohou na první pohled působit trochu prvoplánově, věřte, že s nimi nikdy nic nepokazíte, právě naopak. Na některá překvapení se nezapomíná, ukažte jí, že je výjimečná a vyrazte jí dech luxusním boxem růží a nebo pořádnou kyticí oblíbených květů.

Čerstvé boxy květin a honosné pugéty se za poslední roky vyšvihly na vrchol z hlediska žádanosti. Není divu, jsou označované za nejromantičtější valentýnské dárky pro ženy.

 

Květiny k výročí

 

#4 Kvalitní kosmetický set

Pokud chcete skutečně vyhrát její srdce a překvapit ji vaší všímavostí, tak vězte, že nic nepotěší ženu víc než kosmetický balíček plný jejích oblíbených produktů.

Opět však doporučujeme, abyste si nechali profesionálně poradit v obchodě a nebo na internetovém e-shopu, ať se vám podaří 100% zabodovat.

 

 

V případě, že se bojíte a nechcete riskovat spokojenost partnerky, vždy existuje možnost věnovat dárkový poukaz. Takový dárkový poukaz ke kosmetičce, kadeřnici, na masáž a nebo do salonu krásy je oblíbený dárek pro ženu, protože poskytne především příjemný zážitek.

 

#5 Šperky

Prsten, náušnice, náhrdelník, přívěšek, náramek apod. jsou opět poměrně bezpečnou volbou, protože obvykle udělají radost každé ženě. Při výběru si však ověřte, jaké šperky vaše žena už má, co preferuje (nosí víc zlato nebo stříbro?) a jakou velikost (mohutnost) šperků má raději –⁠ jemnější, robustnější, menší/větší kameny, na tom velmi záleží.

Šperky mohou být skvělým romantickým dárkem k výročí a zároveň vhodným dárkem na památku pro ženu. V případě správného výběru máte o úspěch postaráno.

 

Dárek k výročí - šperky

 

Pokud vám stále chybí inspirace, další originální nápady na dokonalý dárek najdete tady.

 

Na závěr vám přejeme mnoho úspěchů při výběru vhodného daru a pamatujte, že to není vždy o hmotných věcech. Každá žena totiž touží hlavně po lásce, vděku a vašem uznání. Proto vyzdvihněte její kvality, aby věděla, že to co dělá, dělá dobře, a že si jí vážíte.

 

Dárek k výročí

Autor: Lenka Jančulová


Další článek