Při objednávkách nad 1500 kč poštovné zdarma!
Dárek ke každé objednávce nad 500 Kč
Mail
info@glowup.cz

Pište kdykoli

Domů / Blog

13 Feb 2021 | B Zemkova

Inspirace na dárek pro přítelkyni: darujte jí něco extra!

Inspirace na dárek pro přítelkyni: darujte jí něco extra!

Už jste vyčerpali všechny originální nápady na dárek pro přítelkyni a nedaří se vám najít inspiraci? Nezoufejte! Víme, že neustále přicházet s novými překvapivými a romantickými dárky není vždy jednoduché, a proto jsme se rozhodli vám dnes trochu pomoci.

Obstarat vhodný dárek pro přítelkyni není nic složitého, jen nesmíte podcenit včasnou přípravu. Nejdůležitější je, aby obdarovaná osoba měla pocit, že ji dobře znáte a že váš záměr vyčarovat jí na tváři úsměv je upřímný.

Aby vám nechyběla ta správná inspirace na dárek pro přítelkyni, připravili jsme si pro vás několik originálních tipů a osvědčených rad, s kterými 100% zabodujete.

 

Tipy na dárek pro přítelkyni

 

Originální dárky pro ženy, symbolika vs. praktičnost...

Dárek pro přítelkyni by měl být něco extra, něco, čím utužíte jedinečnost vašeho vztahu. Existuje mnoho roztomilých maličkostí, které připomínají místa a data, o kterých víte jen vy dva. Sáhněte po něčem symbolickém a uvidíte, že přítelkyně se bude cítit speciálně.

Pokud byste raději šli cestou praktického dárku, zamyslete se nad tím, co vaše přítelkyně právě teď potřebuje.

Pohodlné sezónní oblečení? Svěží dekorace do domu či bytu? Pokud jde o partnerku, která „má všechno“, rozhodně ji potěší zážitkový dárek, například výlet a nebo nějaký adrenalinový zážitek.

Tento dárek si zapamatuje navždy!

 

Vybíráte dárek pro přítelkyni? Držte se osvědčených rad!

Dalším skvělým způsobem, jak najít inspiraci na dárek pro přítelkyni, je začít si prohlížet seznamy nápadů, abyste zjistili, co vás zaujme a přinutí si říct: „páni, to je celá ona“. Jinými slovy, něco, co ji skvěle vystihuje. Návrh takového seznamu najdete tady.

  • Pokud jste spolu krátce, a i přesto jste se rozhodli investovat více financí, dejte si pozor hlavně při koupi oblečení a šperků. I když se to může jevit jako vynikající nápad, měli byste si to velmi dobře promyslet, a to zejména pokud si nejste jistí, že dobře znáte vkus přítelkyně.
  • Při výběru dárku pro přítelkyni nezapomeňte myslet především na ni a vezměte v úvahu, co by se mohlo líbit jí, ne jen vám. Vždy je dobré nechat si účtenku od dárečků v podobě oblečení či obuvi, aby vaše přítelkyně měla možnost si dárek případně vyměnit, za něco, co se jí bude hodit víc.
  • I když víme, že hledáte jako dárek pro přítelkyni něco extra, doporučujeme u nových vztahů nekupovat zbytečně drahé dárky. Cílem není utratit co nejvíce peněz, ale ukázat, že jste nad výběrem přemýšleli. Hodnotné dary ji mohou navíc ze začátku uvést do rozpaků a zároveň se může také cítit trochu pod tlakem, a to určitě nechcete.
  • Pokuste se nespoléhat na poslední chvíli, raději si naplánujte romantické gesto či vhodný dar dopředu. Můžete se tak v klidu rozhodnout pro adekvátní způsob, který se hodí pro danou příležitost. Navíc vám v případě potřeby zůstane čas i na nákup on-line.
  • Zamyslete se nad vašimi posledními konverzacemi. Je možné, že záměrně naznačila něco, co by mohla chtít. Je také možné, že zmínila aktivitu, kterou skutečně miluje, což je další věc, která vás může při výběru toho nejlepšího dárku pro přítelkyni nasměrovat.

Nápady na darčeky pre ženy

 

Potřebujete jasný seznam, kterého se můžete držet? Toto jsou ty nejlepší nápady na dárky pro ženy!

 

Nápady na dárky pro ženy

Nejjistější inspirace na dárek pro přítelkyni je romantický zážitek. Tím se nikdy netrefíte vedle a oba budete na takový dar ještě dlouho vzpomínat.

 

Romantický pobyt

Snad žádná žena neodmítne romantický výlet po boku svého milovaného muže, zároveň to není nic, z čeho by měla být nervózní i v případě, že se znáte jen krátce. Může to být možnost, jak se společně zrelaxovat a poznat se o něco lépe.

Upřednostněte samozřejmě preference vaší přítelkyně a popřemýšlejte, zda ocení spíš aktivní oddech v horském prostředí, a nebo třeba romantický výlet do vinařské oblasti.

 

Kulinářský zážitek

Láska prochází žaludkem, to jistě víte i vy. Pokud máte sami vztah k vaření, věřte, že dobrou večeří s kvalitním vínem nemáte šanci nic pokazit. Pro intenzivnější kulinářský zážitek však můžete využít i služeb restaurací.

Gurmánské dárečky můžete vybírat podle cenové úrovně, lokality či zaměření restaurace. V nabídce najdete mnohé speciální či exotické podniky, národní kuchyně nebo restaurace s nabídkou sushi či vyhlídkové restaurace, stačí si jen vybrat.

 

Nápady na darčeky pre ženy, kulinársky zážitok

 

Čokoládová masáž

Pochutná si vaše polovička ráda na tabulce kvalitní čokolády? Tak to se při čokoládové masáži bude cítit jako v ráji. Pokud chcete zorganizovat něco opravdu speciálního, popřemýšlejte nad čokoládovou nebo medovou masáží provedenou odborníkem.

Kakaové boby jsou plné antioxidantů a při masáži se vstřebávají do pokožky, která po několika minutách vypadá jako znovuzrozená. Vůně čokolády navíc spouští hormony štěstí.

 

Lístky do kina/divadla

Skvělá inspirace na dárek pro přítelkyni jsou jednoznačně lístky všeho druhu. Miluje divadlo, kabaret, koncerty, sportovní utkání a nebo nedá dopustit na čas strávený s popcornem u dobrého filmu? Potom si určitě užije úžasný relax na dobrém představení a nebo v kině a domů se oba vrátíte spokojení a nabití pozitivní energií.

 

Návštěva kina

 

Adrenalinový zážitek

Zážitky jsou tím nejkrásnějším darem a nevyjdou z módy asi nikdy. Navíc, když vezmete v úvahu preference vaší polovičky a podaří se vám vybrat něco, po čem ve skrytu duše touží, věřte, že stoprocentně uspějete.

Pokud chcete, aby váš dárek pro přítelkyni byl něco extra, vyzkoušejte třeba tandemový seskok padákem! V případě, že je dobrodružný živel, který má rád akci, tandemový seskok, paragliding nebo bungee jumping jsou jí širé přímo na míru.

 

Exotická dovolená

Pokud si můžete na dárek pro přítelkyni vyhradit větší sumu peněz a zároveň také čas, proč neuskutečnit dlouho plánovanou dovolenou v exotice? Vždyť žijeme jen jednou, tak na co čekat. Mezi populární destinace patří například město lásky Paříž, Benátky či Řím.

Určitě se však nenechte limitovat klasickými destinacemi, vždy můžete vyrazit za dobrodružstvím někam daleko od stereotypu! Společně strávený čas je jednoznačně tím nejlepším dárkem.

 

Donáška květin

I když kytice mohou na první pohled působit trochu prvoplánově, skutečnost je taková, že tímto kavalírským gestem nikdy nic nepokazíte. Ukažte jí, že je výjimečná, a pošlete jí kytici oblíbených květů přímo do práce. Zaručeně jí uděláte radost.

Zajímavým tipem by pro vás mohla být i ovocná kytice, která se v některých větších městech dá pořídit na objednávku.

 

Donáška kvetov

 

Kvalitní kosmetika

Buďte pozorní a obdarujte ji kosmetickým setem, protože nic nepotěší ženu víc než kosmetický balíček plný kvalitních produktů. Doporučujeme však, abyste si nechali poradit. Využijte buď pomoc dobré kamarádky, a nebo se poraďte s profesionály ve specializovaných obchodech.

Dokonalé kosmetické sety, které jsou perfektním dárkem pro ženy, jsme pro vás pečlivě připravili a teď je najdete i na našem e-shopu, přímo tady!

 

 

Poukázka

V případě, že nechcete riskovat spokojenost partnerky, vsaďte na jistotu a věnujte dárkový poukaz. Takový dárkový poukaz můžete věnovat třeba na služby salonu krásy, ale i do oblíbeného internetového obchodu.

 

Kuchařská kniha

V poslední době vyšlo mnoho skvělých kuchařských knih. Pokud vaše přítelkyně holduje pečení a nebo ráda zkouší nové chutě, sáhněte klidně po knize od českých autorů. Velmi populární jsou v poslední době například kuchařky od foodblogerů. Recepty v těchto knihách jsou většinou originální, jednoduché na přípravu a složené ze surovin, které jsou u nás běžně k dispozici.

 

Luxusní pyžamo

Tradiční, ale opravdu dobrý dárek, je kvalitní pyžamo. Pohodlné pyžamo potěší každou ženu. Při výběru sáhněte po dobré značce, pohodlném materiálu a pěkném vzoru. Podle ročního období vyberte buď teplejší pyžamo na zimu, a nebo tenčí letní pyžamo.

Nebojte se sáhnout ani po saténovém negližé nebo romantickém krajkovém pyžamku. Jde o univerzální kousky, které potěší jak ženské, tak i mužské oko.

 

Custom dárkový koš 

Ale ne jen nějaký obyčejný! Buďte kreativní a vyrobte jí dárkový koš plný jejích oblíbených dobrot. Umístěte do něj věci, o kterých víte, že je miluje. Pokud má ráda například vybrané značky tyčinek, čokolád, kávy a nebo čajů, vložte do koše od každého jeden dva kusy. Můžete přidat i další pochoutky, které zbožňuje, a nebo vtipné ponožky či knihu od oblíbeného autora.

 

Inspirace na darček pre priateľku

 

Extra tip na závěr -> Udělejte pro ni něco pěkného. Méně je někdy více. Ukliďte dům/byt, uvařte jí kávu a udělejte výbornou snídani. Pozornost a péče je konec konců pro každou ženu to nejmilejší gesto. Věříme, že dnešní dávka inspirace na dárek pro přítelkyni vám stačila, a přejeme, ať se vám podaří vybrat originální dárek!

 

Autor: Lenka Jančulová


Další článek