Při objednávkách nad 1500 kč poštovné zdarma!
Dárek ke každé objednávce nad 500 Kč
Mail
info@glowup.cz

Pište kdykoli

Domů / Blog

28 Jan 2020 | Nikola Nečedová

Top 5 mazlíčky mezi MAKE-UPY, které prostě musíte mít!

Top 5 mazlíčky mezi MAKE-UPY, které prostě musíte mít!

Najít dokonalý make-up může být dost náročné. Každá žena má totiž na tento produkt úplně jiné požadavky. Na jednom se však shodnou všechny: je třeba, aby na naší pleti vydržel. Našli jsme pro vás tu nejlepší pětku pro různé typy pletí, ať už máte suchou pleť, mastnou pleť nebo toužíte po rozjasněné pleťovke!


 

1. Dokonale zmatňující

L.A. Girl Matující make-up PRO. matte

Zmatňujúci makeup na pleti modelky od značky L.A.Girl Cosmetics

Skvělý make-up pro mastnou pleť. Celý den se nepohne z obličeje. Má skvělé maskovací schopnosti, pleť je okamžitě zmatněná a má sametový vzhled, aniž působil jako maska. Díky široké škále odstínů si máte i z čeho vybírat. Má střední až vysoké krytí a vy se během dne díky němu neleskne.


2. 2v1 Make-up i korektor

Milani Krycí make-up Conceal + Perfect 2-in-1 Foundation + Concealer

Jedinečný beauty must have, který lze používat jako make-up, ale i jako korektor. Tento make-up je miláčkem mnoha známých jmen jako Jefrey Star či Nikko Tutorials, ale pochvalují si ho i naše zákaznice, které se k němu neustále vracejí díky jeho skvělým benefitem.

Jeho konzistence je hustší, ale na pleť se nanáší jednoduše a působí efektem dokonalé pleti. Je vhodný pro smíšenou nebo mastnou pleť a vydrží toho opravdu hodně ... dokonce i takový trénink ve fitku! Make-up perfektně zakryje i červené místa, či skvrny po akné.
Jako bonus je dokonce i voděodolný. Jeho krytí je střední až vysoké.

Makeup od Milani Cosmetics 2v1 na pleti
 

3. Zakryje i tetování

L.A. Colors Vysokokrycí make-up Truly Matte Foundation

Absolutní bestseller našeho eshopu!
Okamžitě se stal našim i vašim oblíbencem a jeho kvalitu měříme v tisících prodaných kusů.

Tento krémový make-up je vysoce pigmentovaný a dokonce dokáže zamaskovat i tetování! Velmi dobrá výdrž, dokonalé zmatnění a pudrový finiš, který už nepotřebuje pudrovat.
S ním nebudete potřebovat ani korektor, protože zakryje všechny nedokonalostí jako jsou pupínky, žilky, červené fleky a dokonce vyrovná i strukturu pleti. Je ideální pro mastný typ pleti a poskytuje zcela krytí.


 Zmatňujúci makeup Truly Matte od značky L.A. Colors


4. Zdravá a přirozená pleť

100% PURE Hydratační make-up s ovocnými pigmenty

Příjemně hydratuje, rozjasňuje a výhoda nižšího krytí je, že zvýrazňovala vrásky, proto je vhodnější pro starší nebo sušší pleť. Jeho krémově - pěnová konzistence se velmi jednoduše roztírá, perfektně si sedne na pleť a dodává pocit druhé pokožky.

Složení tohoto make-up je 100% přírodní a obsahuje výjimečné složky jako ovocné pigmenty, které zlepšují stav pleti. Jeho krytí je nízké až střední.


Ľahký makeup s obsahom aloe vera, s prírodným zložením od značky 100percent pure
 

5. Hydratované krytí

L.A. Girl Rozjasňující make-up Pro Coverage

 

Hydratační a rozjasňující make-up pro dokonalý vzhled pleti. Nevěříte? Jednoznačně musíte vyzkoušet jeho krytí, které se dokonale prolíná se šťavnatostí, kterou si může dovolit suchá, mdlá nebo zralá pleť.Tekutá konzistence zajistí snadnou aplikaci na pleť za pomoci štětce, prstů či houbičky.

S tímto make-upem se jednoduše a rychle pracuje. Skvěle během dne zásobuje hydratací, no neobsahuje oleje, proto se nemusíte bát těžkého pocitu na tváři. Jeho krytí je střední až vysoké. Jak se hovorí..za málo peněz, hodně muziky!

Rozjasňujúci a hydratačný makeup na pleti modelky od značky L.A. Girl.



Další článek