Při objednávkách nad 1500 kč poštovné zdarma!
Dárek ke každé objednávce nad 500 Kč
Mail
info@glowup.cz

Pište kdykoli

Domů / Blog

26 Jan 2021 | B Zemkova

Valentýnský dárek pro muže: Víme, čím ho ohromíte

Valentýnský dárek pro muže: Víme, čím ho ohromíte

Snažíte se opět po roce inspirovat a najít unikátní valentýnský dárek pro muže vašich snů? Svátek zamilovaných se neúprosně blíží a po vánočních svátcích, výročích či narozeninách se tento úkol může zdát až nesplnitelný – ale ne s námi!

Sestavili jsme seznam hned několika skvělých tipů na valentýnský dárek pro muže, který je skutečně potěší. I když je 14. únor téměř za dveřmi, s našimi pečlivě vybranými tipy se nemusíte stresovat nákupy na poslední chvíli.

Valentýnský dárek pro muže

Nejenže jsme se rozhodli nabídnout skvělé tipy na valentýnské dárky pro muže, ale na našem e-shopu glowup.cz objevíte také originální nápady na vánoční dárečky, po kterých můžete sáhnout kdykoliv, když vám bude chybět inspirace.

 

Jak vybrat ten správný valentýnský dárek pro muže?

Pro zodpovězení této otázky je důležité přihlížet na délku a vážnost vztahu. Pokud se znáte jen krátce, vašeho milého potěší i maličkost, v případě, že jste spolu déle, neváhejte investovat i do nákladnějšího daru, to stejné určitě udělá i on.

Valentýn je oslavou lásky, proto se nebojte sáhnout po darech, které se lásky tematicky dotýkají. Doporučujeme však vždy upřednostňovat mužovi vlastní preference, než se soustředit na to, co se líbí vám. Pokud nesdílíte mnoho společných koníčků, požádejte o radu jeho kamarády. Nemáte co ztratit, naopak, může se stát, že ho mile překvapíte.

 

Tipy na valentýnský dárek pro muže

 

Romantická večeře

Smiřme se s tím, že vybrat jedinečný valentýnský dárek pro muže je přímo nadpozemský výkon. I proto se často uchylujeme k výběru největšího klišé, jakým je třeba bonboniéra a nebo teplý svetr, ale tentokrát to bude jinak!

Láska prochází žaludkem a muži milují dobré jídlo! Proto je podle nás romantická večeře jedním z nejlepších valentýnských dárků pro muže. Ať už rezervujete stůl ve vaší oblíbené restauraci, a nebo mu uvaříte fantastickou večeři přímo v pohodlí domova, touto cestou se vám zaručeně podaří vyhrát jeho srdce.

 

Masáž

Masáž je další neprůstřelný tip na valentýnský dárek pro muže. Udělejte svému milému masáž, smíchejte kokosový olej s pár kapkami oblíbeného esenciálního oleje, navoďte pomocí svíček a tlumeného světla tu správnou atmosféru a můžete začít. Není muže, který by neocenil, že mu dopřejete oddych. Po takové masáži vás bude milovat ještě víc.


Masáž jako valentýnský dárek pro muže

 

Kvalitní kosmetika a nebo oblíbený parfém

Valentýnský dárek pro muže nemusí být obyčejný! Každý muž se upřímně potěší, když může podtrhnout svou mužnost neodolatelnou vůní a reprezentativním zevnějškem, proto ho nic nepotěší víc než set kvalitní kosmetiky nebo oblíbený značkový parfém. Při výběru se nebojte sáhnout po kořenitějších vůních.

Luxusní kosmetické balíčky najdete i na našem e-shopu.

Nepodceňte ani vlastní důkladnou přípravu. Nejkrásnějším dárkem pro něj stejně budou společné chvíle strávené ve dvojici, tak udělejte vše pro to, ať se cítíte dobře a sebevědomě.

 

Valentýn, zamilovaná dvojice

 

Lístky na koncert  nebo sportovní zápas

Většina mužů je zblázněná do sportu jakéhokoliv typu. Ale i ti, kteří nepatří k zarytým sportovním fanouškům, se určitě rádi podívají na dobrý fotbalový nebo hokejový zápas. Konec konců, není to samotná hra, která pro ně něco znamená, ale celý ten zážitek, atmosféra,  zábava s tím spojená a následné vyprávění s kamarády o super akci, kterou si společně užili.

Stejně mohou potěšit i lístky na oblíbenou kapelu a nebo festival, který každoročně navštěvuje. Je všeobecně známo, že zážitky jakéhokoliv typu bezpochyby patří k těm nejlepším valentýnským dárkům pro muže.

 

valentýnske darčeky

 

Pokud chcete vsadit raději na jistotu a sáhnout po nějaké materiální záležitosti, další zajímavé tipy na valentýnský dárek najdete tady.

 

Autor: Lenka Jančulová


Další článek